پریوش دادفریان به عنوان "مدیر مرکز آموزشی درمانی معتضدی" منصوب شد/ تقدیر از ابراهیم فرجی

طی حکمی از سوی دکترقباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پریوش دادفریان به عنوان " مدیر مرکز آموزشی درمانی معتضدی " منصوب شد.

پریوش دادفریان دارای 27 سال سابقه خدمت در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و فارغ التحصیل کارشناس مامایی و کارشناس ارشد مدیریت دولتی می باشد .

از سوابق اجرایی وی می توان به سوپروایزر بالینی بیمارستان معتضدی ، قائم مقام روابط عمومی دانشگاه، مدیر بیمارستان معتضدی، معاون اداری مالی دانشکده پیراپزشکی و مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را ابراهیم فرجی عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای ابراهیم فرجی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت مرکز آموزشی درمانی معتضدی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر  و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی

سرپرست دانشگاه