شعار هفته سلامت در سال ۱۴۰۱"سلامت سیاره ما، سلامت ما است"

نشست ستاد برگزاری هفته سلامت امروز  در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه در این نشست اعلام کرد: هفته سلامت این هفته از شنبه ۱۷ اردیبهشت لغایت جمعه ۲۳ اردیبهشت ماه در سراسر ایران آغاز خواهد شد.

وی اظهار داشت: در خصوص راه اندازی پایگاه سلامت و ارائه خدمات بهداشتی درمانی رایگان در محله های کم برخوردار در شهر کرمانشاه در این هفته برنامه ریزی های لازم صورت گرفته است.

به گفته وی این پایگاه ها با همکاری معاونت های بهداشتی ، دانشجویی و فرهنگی ، درمان و غذا و داروی دانشگاه، اورژانس، سمن ها و خیرین حوزه سلامت ، سازمان بسیج جامعه پزشکی استان، هلال احمر، بیمه های سلامت و تامین اجتماعی راه اندازی خواهد شد.

دکتر شکیبا همچنین افزود: همچنین تشکیل گروه های جهادی توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی استان و برپایی ایستگاه سلامت در بیمارستانها و محل های برگزاری نماز جمعه از برنامه های هفته سلامت در استان خواهد بود.

به گفته وی برگزاری مراسم زنگ سلامت و اجرای برنامه های آموزشی و فرهنگی در صبحگاه مدارس از دیگر برنامه‌های در نظرگرفته شده است.

وی همچنین افزود:  برپایی نمایشگاه حوزه فناوری سلامت با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری نیز در هفته سلامت برپا خواهد شد ، همچنین در این هفته از فعالان عرصه سلامت در استان تقدیر به عمل خواهد آمد.

دکتر شکیبا همچنین اعلام کرد: اجرای برنامه‌های متنوع آموزشی و بهداشتی متناسب با روز شمار هفته سلامت توسط معاونت‌ها و شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های تابعه در مدارس و اجرای برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی ویژه در هفته سلامت از دیگر برنامه های هفته سلامت در استان است.

به گفته وی شعار هفته سلامت در سال ۱۴۰۱"سلامت سیاره ما، سلامت ما است" و روز شمار این هفته عبارتند از ؛

✅شنبه ۱۷ اردیبهشت:
🔸نقش مردم، مسوولین، سمنها در تحقق عدالت و تعالی نظام سلامت

✅ یکشنبه ۱۸ اردیبهشت:
🔸نقش مردم، مسوولین، سمن‌ها در دستیابی به انرژی پاک

✅دوشنبه ۱۹ اردیبهشت:
🔸نقش مردم، مسوولین، سمن‌ها در مدیریت  حوادث و بلایا

✅ سه‌شنبه ۲۰ اردیبهشت:
🔸نقش مردم، مسوولین، سمن‌ها در ارتقای سلامت خانواده و جوانی جمعیت

✅چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت:
🔸 نقش مردم، مسوولین، سمن‌ها در تولید پاک و مدیریت پسماندها

✅پنج‌شنبه ۲۲ اردیبهشت:
🔸 نقش مردم، مسوولین،سمن‌ها در تغذیه   سالم از مزرعه تا سفره

✅ جمعه ۲۳ اردیبهشت:
🔸نقش مردم، مسوولین، سمن‌ها در کاهش کنترل مصرف دخانیات است.

🗓 یکشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه

#هفته_سلامت_۱۴۰۱