پیام تبریک سرپرست دانشگاه به مناسبت عید سعید فطر

سرپرست دانشگاه در پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت:

▫️متن پیام بدین شرح است:

"بسم الله الرحمن الرحیم"

💠 اَللّهُمَّ اَهْلَ الْکِبْرِیاَّءِ وَالْعَظَمَهِ وَاَهْلَ الْجُودِ وَالْجَبَرُوتِ وَاَهْلَ الْعَفْوِ وَالرَّحْمَهِ وَاَهْلَ التَّقْوى وَالْمَغْفِرَهِ …

فرا رسیدن عید فطر را به‌ همه مسلمانان به ویژه هم استانی ها و همکاران عزیزم تبریک و شادباش می گویم .

با رویت هلال ماه شوال، مومنان با ماهی وداع کردند که ابتدایش رحمت، میانه‌ اش مغفرت و پایانش رهایی از آتش جهنم است .

هر چند این وداع، وداع سختی است، اما رحمت پروردگار پس از این ماه کریم، به صورت عید فطر جلوه می نماید و‌ روزه داران به پاداش اعمالشان به جشن و شکرگزاری می پردازند.

به راستی برای آنان که روزهای ماه مبارک را در حال روزه داری و پرهیزگاری، به خدمت و یاری مردم پرداختند، شب هایش را با نور نماز و اسحارش را با  تلالو نیایش سپری کردند، چه گوارا و شیرین است، عید پاداش بندگی و رضایت کردگار جلیل.

امیدوارم خداوند متعال توفیق عبادات ماه های مبارک سال‌های آینده را به همه عزیزان عطا فرماید و طاعات و عبادات همگی مورد قبول آن حضرت قرار گیرد.

همچنین دعا می کنم مردم عزیز استان و همکاران زحمتکش که روزهای روزه داری را در حال انجام وظیفه بودند، غروب های زیادی را دور از خانواده و‌ در حال خدمت به مردم افطار کرده و سحرهای زیادی را نیز در محل کار سپری نمودند، سلامت و موید باشند و در مسیر یاری مددجویان و بیماران و نیز نگهداشت صحت و سلامت مردم موفق باشند .
عید پربرکت فطر مبارک و‌ خجسته باد

دکتر قباد محمدی