🚨پوشش امدادی راهپیمایی سالگرد عملیات بازی دراز با ۱۱۰ نیروی اورژانس و ۲۹ دستگاه آمبولانس

دکتر رفیعی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه گفت: با توجه به برگزاری مراسم عظیم راهپیمایی عملیات بازی دراز در روزهای پنجشنبه و جمعه (۱۵ و ۱۶ اردیبهشت)، اورژانس پیش بیمارستانی کرمانشاه پوشش امدادی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: ‌در این برنامه ۱۱۰ نفر از نیروی ستادی و عملیاتی اورژانس حضور دارند.

دکتر رفیعی گفت: جهت پوشش امدادی این مراسم ۲۳ دستگاه آمبولانس، سه دستگاه موتورلانس و سه دستگاه اتوبوس آمبولانس به کار گرفته شده است.

وی بیان کرد: اورژانس پیش بیمارستانی در ابتدای راهپیمایی به سمت بازی دراز آمادگاهی جهت مدیریت و انتقال مصدومین و بیماران در نظر گرفته که در آنجا تعدادی از آمبولانس ها مستقر می باشند.

به گفته او در این مراسم تعدادی از تکنسین ها و آمبولانس‌های استان‌های ایلام، همدان، کردستان و لرستان نیز حضور دارند.

وی همچنین افزود: در محل آمادگاه، بالگرد اورژانس هوایی جهت اعزام و انتقال بیماران و مصدومین احتمالی مستقر می‌باشد.

🆔@k_health

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۱۶:۵۴