پیام تبریک سرپرست دانشگاه به مناسبت روز جهانی ماما

سرپرست دانشگاه در پیامی فرا رسیدن روز جهانی ماما را تبریک گفت:

"به نام خدا"

پنجم ماه می روز جهانی ماما را گرامی می داریم، این روز به نام یاریگران زندگی و خانواده نام‌گذاری شده و روزی برای بزرگداشت زحمات آنان در مسیر شکفتن غنچه های زندگی و طراوت بخشی به خانواده ها است.

سلامت مادران باردار و نوزادان در نظام سلامت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و هم و غم ما، فراهم کردن زمینه های مراقبت بهتر بهداشتی، تامین امکانات درمانی و تمهیدات حمایت روانی از مادران باردار است و در این وظیفه بسیار جدی و مصمم هستیم .

در حال حاضر نیز که کشورمان به درستی سیاست اجرای برنامه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را در پیش گرفته است، ما مکلف هستیم در راستای تأمین، حفظ، ارتقای سلامت مادر و نوزاد و اجرای سیاست‌های ترویج زایمان طبیعی و کاهش زایمان غیرطبیعی، آموزش و فرهنگ‌سازی برای زایمان طبیعی و آموزش‌های فردی به مادر باردار و خانواده، برقراری نظام تضمین کیفیت مهارت آموزی و ارایه خدمات مراقبت بارداری و زایمان و نیز اقداماتی از جمله توسعه منظم و منسجم زایمان‌های بدون درد، ارتقای کیفیت مراقبت‌های بارداری در راستای فرزندآوری و زایمان طبیعی و تشویق خانواده ها به فرزندآوری تلاش کنیم و ماماها در این میان وظیفه سنگینی بر دوش دارند.

ضمن تبریک این روز که به نوعی در شعار خود به خدمات و پیشرفتهای صد سال اخیر در زمینه مامایی اشاره دارد،  به ماماهای پر تلاش در بخش های درمانی، بهداشتی، مشاوره ای و نیز پیشکسوتان، اساتید و اعضای هیات علمی گروه مامایی و دانشجویان این رشته و همکاران ستادی، امیدوارم با جدیت و دلسوزی در این عرصه مهم به عنوان امین خانواده ها، همواره به خوبی نقش آفرینی نمایند.

دکتر قباد محمدی
                     سرپرست دانشگاه