​ سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه درگذشت شادروان دکتر امیدوار برنا را تسلیت گفت

​  سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه درگذشت شادروان دکتر امیدوار برنا را تسلیت گفت
 با کمال تاسف به عرض می رساند جناب آقای "دکتر امیر امیدوار برنا" متخصص محترم پوست بر اثر عارضه قلبی جان به جان آفرین تسلیم کرد.

روابط عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه ضایعه از دست دادن این پزشک گرامی کرمانشاهی را تسلیت می گوید

سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه درگذشت شادروان دکتر امیدوار برنا را تسلیت گفت . متن پیام در ادامه می آید

▪️انا لله و‌ انا الیه راجعون ▪️

درگذشت همکار عزیزمان شادروان دکتر امیر امیدوار برنا پزشک توانا و متخصص محترم پوست ، در میان جامعه پزشکی و سلامت استان موجب تاسف و تاثر فراوان گردید.

آن پزشک دلسوز و استاد گرامی که در هفته بزرگداشت مقام معلم جان به جان افرین تسلیم نمودند ، به عنوان همکار آموزشی دانشگاه در پرورش دانشجویان تلاش و همت قابل تقدیری داشتند.

آن مرحوم همچنین جدای از خدمات پزشکی پیوسته به مردم استان ، سابقه فعالیت به عنوان مدیری موفق در مجموعه دانشگاه را داشتند
و فقدان ایشان که از صفات بارز اخلاقی و انسانی برخوردار بودند ، برای جامعه سلامت استان ضایعه جبران ناپذیری است.

وظیفه دارم از طرف اعضای هیات رییسه ، اساتید و اعضای هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به بازماندگان ارجمند این عزیز از دست رفته ، تسلیت بگویم.

از درگاه خداوند منان برای ایشان دعای مغفرت و رحمت نموده و برای خانواده محترم ایشان شکیبایی بر تحمل این مصیبت را خواستارم.

دکتر قباد محمدی
سرپرست دانشگاه