دکتر بیژن کبودی به عنوان " مدیر نظارت و اعتباربخشی امور درمان " منصوب شد/ تقدیر از دکتر آرش الماسی

طی حکمی از سوی دکتر پرویز صوفیوند معاون درمان دانشگاه دکتر بیژن کبودی به عنوان مدیر نظارت و اعتباربخشی امور درمان منصوب شد.

دکتر کبودی متولد 1350 و فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال 1377 است.

از سوابق اجرایی وی می توان به رئیس مرکز بهداشت شهرستان سنقر و کلیایی ، مسئول طرح و گسترش مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، رئیس دبیرخانه هیات امنا دانشگاه ، مدیر امور بین الملل دانشگاه و مدیر بهره وری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر آرش الماسی عهده دار بوده است که دکتر صوفیوند معاون درمان دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکتر آرش الماسی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت نظارت و اعتباربخشی امور درمان دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر  و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق و سربلند باشید.

دکتر پرویز صوفیوند

معاون درمان دانشگاه