معاون فنی مرکز بهداشت کرمانشاه خبر داد؛ فعالیت ۴پایگاه تجمعی واکسیناسیون در کرمانشاه

معاون فنی مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از فعالیت چهار مرکز واکسیناسیون در کرمانشاه خبر داد.

سارا شاه‌آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ابتدای آغاز فرایند واکسیناسیون کرونا در استان کرمانشاه تاکنون ۹۴.۴ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال نوبت اول و ۸۵.۱ درصد نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

وی افزود: همچنین ۴۵‌.۵ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در استان کرمانشاه پس از گذشت سه ماه از زمان تزریق نوبت دوم برای دریافت دز سوم واکسن کرونا اقدام کرده‌اند.

معاون فنی مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: همچنین ۱۹.۸ درصد گروه سنی پنج تا ۹ سال و ۳۹.۳ درصد گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال که عمدتاً کودکان هستند در برابر ویروس کرونا واکسینه شده‌اند.

شاه آبادی بیان کرد: اکثر پایگاه‌های تجمیعی واکسیناسیون کرونا در استان کرمانشاه بجز چهار پایگاه دانشکده بهداشت، امام علی (ع)، تربیت و ۹ دی در شهر کرمانشاه تعطیل شده و این چهار پایگاه نیز تا پایان اردیبهشت ماه تعطیل خواهد شد و ادامه فرایند واکسیناسیون در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی دنبال خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین با آغاز تزریق دز چهارم واکسن کرونا در کشور افرادی که چهار الی ۶ ماه از زمان تزریق دز سوم واکسن آنها گذشته می‌توانند برای دریافت نوبت چهارم اقدام کنند.

معاون فنی مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: افراد بالای ۸۰ سال، بیماران زمینه‌ای و افراد دارای بیماری نقص سیستم ایمنی در اولویت دریافت دز چهارم واکسن کرونا قرار دارند.