ماندگار باد یاد استاد پیشکسوت

عصر امروز بخش جراحی بیمارستان طالقانی کرمانشاه، با حضور استاندار کرمانشاه و سرپرست دانشگاه به نام دکتر فتاح فرخی استاد پیشکسوت جراحی نامگذاری شد.

استاندار کرمانشاه در این مراسم گفت: دکتر فرخی از چهره های ماندگار استان می باشند که در زمان جنگ تحمیلی با شهامت و فداکاری در بیمارستان های استان به مداوای مجروحین پرداختند.

امیری مقدم اظهار داشت: از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به خاطر این کار زیبا قدردانی می کنم و امیدوارم این بدعت کماکان ادامه داشته باشد و از چهره های شاخص و ماندگار استان در زمان حیات آنان یاد شود.

11

درادامه نیز امیری مقدم استاندار کرمانشاه که وی را سرپرست دانشگاه همراهی می کرد عصر امروز از پروژه های توسعه ای بیمارستان طالقانی شامل بخش ها، اورژانس جدید و اتاق عمل بازدید نمود.

تکمیل و راه اندازی پروژه اورژانس جدید این بیمارستان که هم اکنون در دست احداث است، به عنوان مرکز ترومای غرب کشور می‌تواند کمک شایانی در درمان مصدومین و بیماران باشد.

استاندار کرمانشاه ضمن بازدید از بخش های مختلف و اتاق عمل این بیمارستان، از بیماران عیادت و با پرسنل گفتگو کرد.

گفتنی است دو بخش این مرکز با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال اصلاح و بازسازی شده و هتلینگ دو بخش دیگر در دستور کار دانشگاه قرار دارد.

🆔@k_health