برگزاری جشنواره ملی عروج ثانیه ها ویژه اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

به اطلاع می رساند دفتر نهاد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در نظر دارد دوره "جشنواره ملی عروج‌ ثانیه‌ها"  را با هدف یادگیری و ارتقای معرفتی ویژه دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار نماید.

این دوره شامل ۱۲ درس بوده، یک درس از دروس دوره به صورت الزامی و دروس دیگر به صورت اختیاری می باشند.اساتید می توانند در هریک از درس ها شرکت کرده و پس از گذراندن دروس جهت اخذ گواهی های مربوطه اقدام نمایند.
اساتید محترم توجه نمایند که برای اخذ گواهی حتما گواهی پایان درس ( که از سمت سامانه صادر می شود) الزامی می باشد. در صورتی که بنا بر دلایل مختلف گواهی از سمت سامانه صادر نگردید حتما از صفحه آزمون پایانی و نمره قبولی عکس برداری نمایید.

برای ورود و ثبت نام در دوره به لینک زیر مراجعه کرده و در پایین صفحه در قسمت اخبار و رویداد ها روی دوره «عروج ثانیه ها» کلیک نمایید.