اختصاص بیش از ۱۷۰ میلیارد ریال برای توسعه زیر ساخت های سلامت شرق استان

دکتر رضایی‌رئیس مجمع نمایندگان استان به همراه مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با دکتر رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت دیدار کردند.

پیگیری توسعه و تقویت زیر ساخت های سلامت و تجهیزات پزشکی بهداشتی و درمانی شهرستان کنگاور، هرسین و صحنه در دستور کار این نشست قرار داشت.

در این نشست مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت شهری و روستایی شماره یک کنگاور، ۶۰ میلیارد ریال جهت بازسازی آشپزخانه و رختشوخانه بیمارستان شهید چمران کنگاور، ۱۵ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات مورد نیاز مراکز بهداشتی این شبکه در نظر گرفته شد.

همچنین مقرر شد جهت خرید تجهیزات پزشکی بیمارستان های شرق استان، پس از بررسی و برآورد هزینه مورد نیاز، اعتبار لازم با مساعدت معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت تامین گردد.

#تلاش_همه_جانبه_دانشگاه_قوی

🆔️@k_health