دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در اوج

مدیر توسعه فناوری سلامت و رئیس مرکز رشد دانشگاه. گفت: در اولین روز از جشنواره شهید مطهری به عنوان معتبرترین جشنواره آموزشی در حوزه آموزش پزشکی، طرح ارایه شده از سوی اساتید به عنوان رتبه اول در حیطه طراحی و تولید محصولات آموزشی جشنواره کشوری شهید مطهری وزارت بهداشت دست یافت و توسط مقام محترم وزیر مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر ورمیرا اظهار داشت: اساتید ارائه دهنده این طرح اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی خانم دکتر لیلا رضایی دانشیار چشم پزشکی و آقای دکتر میثم سیاه منصوری استادیار مهندسی پزشکی می‌باشند.

به گفته وی طرح ارائه شده از سوی این اساتید با عنوان "طراحی ،اجرا و ارزشیابی آموزش اپروچ به ترومای چشم مبتنی بر بازی وارسازی در بستر واقعیت مجازی تعاملی و رایانه شخصی برای دانشجویان دوره دستیاری تخصصی چشم" برای اولین بار در دنیا در خصوص آموزشهای بالینی مربوط به مراقبتهای چشم تولید شده و در آموزش مورد استفاده قرار  می‌گیرد.

🆔@k_health