افتخاری دیگر برای کرمانشاه/کرمانشاه رتبه نخست بزرگترین رقابت استارتاپی کشور را کسب کرد

شرکت دانش بنیان «فناوران میلاد اختراعی» عضو پارک فناوری سلامت کرمانشاه با طرح و تولید «فریزر ۱۰۰- درجه پرتابل پزشکی» رتبه نخست مهمترین رقابت استارتاپی ایران با عنوان INOTEXpich ۲۰۲۲ و با حضور ۴۰۰ شرکت دانش بنیان را از آن خود کرد.

دکتر «میلاد اختراعی» در گفتگو با خبرگزاری ایرنا گفت: این فریزرها چالش اصلی صنعت آزمایشگاهی کشور را در خصوص جابجایی اعضای قطع‌شده بدن جهت پیوند عضو، محلول‌های زیستی با ارزش نظیر واکسن‌ها، سلول‌های بنیادی و غیره را که نیاز به دماهای فوق سرد دارند برطرف می‌کند.

وی اظهار داشت: حدود ۱۰ هزار آزمایشگاه تشخیص طبی کشور و ۱۹ هزار مرکز آموزشی بهداشتی در حوزه خلیج فارس میتوانند از این محصول استفاده کرده و سفارش خود را ثبت کنند.

به گفته وی اگر سازمان های متولی تضمین خرید به شرکت بدهند و این محصول به تولید انبوه برسد بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی در رشته هایی چون برق، مکانیک، کامپیوتر و سایر رشته های مرتبط میتوانند مشغول به کار شوند.

🌐متن کامل خبر در لینک زیر:👇👇

🆔@k_health