شهرام دمیاد به عنوان مدیر منابع انسانی دانشگاه منصوب شد/ تقدیر از محمدرضا خانی

طی حکمی از سوی مهندس صادق کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه شهرام دمیاد بعنوان مدیر منابع انسانی دانشگاه منصوب شد.

شهرام دمیاد متولد 1351 و کارشناس ارشد مدیریت است که از سال 1373 در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مشغول فعالیت می باشد.

از سوابق اجرایی می توان به 3 سال مدیرپشتیبانی و امور عمومی و 9 سال کارشناس حراست پرسنلی و نیز فرمانده بسیج در ستاد دانشگاه اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را آقای محمدرضا خانی عهده دار بوده است که مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای محمدرضا خانی
نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.
بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت منابع انسانی این دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر  و تشکر می نمایم.
 امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام  مراحل  زندگی  موفق و سربلند باشید.

صادق کریمی
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه