کرمانشاه دومین استان کشور در تبدیل وضعیت کارکنان ایثارگر حوزه سلامت

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه که وی را جمعی از مدیران همراهی می کردند، صبح امروز با مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان دیدار کردند.

مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با بیان اینکه خدمت به خانواده معظم شهدا در دانشگاه را وظیفه و افتخار خود می دانیم گفت: انتصاب شما را به عنوان مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان به جنابعالی و جامعه ایثارگری تبریک‌می‌گویم.

وی اظهار داشت:حقیقتا که خدمت به خانواده معظم شهدا و ایثارگران عزیز سعادت بزرگی است و ما در دانشگاه علوم پزشکی خدمت به این عزیزان را وظیفه و افتخار خود می دانیم.

مهندس کریمی عنوان کرد:بیشترین تعداد تبدیل وضعیت کارکنان ایثارگر بعد دانشگاه فارس را دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کشور داشته است.

همچنین دکتر خسرو شهیدی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان نیز گفت:خدمت به ایثارگران و خانواده معزز شهدا  روحیه پذیرش و عشق را طلب می کند و بسیار لذت بخش است.

وی اظهار داشت: همواره با دانشگاه علوم پزشکی در تعامل بوده ایم و برای کمک به درمان جامعه ایثارگران نیاز به همکاری این دانشگاه داریم.

🆔@k_health