دکتر مهرداد سیفی به عنوان رئیس بیمارستان آیت الله طالقانی کرمانشاه منصوب شد/ تقدیر از دکتر خسرو فرهادی

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر مهرداد سیفی به عنوان رئیس بیمارستان آیت الله طالقانی کرمانشاه منصوب شد.

دکتر سیفی متولد 1350 و فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و فارغ التحصیل جراحی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال 1391 می باشد.

وی دوره پزشکی عمومی خود را نیز در سال 1377 در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به پایان رسانیده است و از سال 1394 به عنوان استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  فعالیت نموده است.

از سوابق اجرایی وی می توان به مدیر شبکه بهداست و درمان شهرستان نور آباد و نیز معاون بهداشتی شبکه این شهرستان اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر خسرو فرهادی عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

به نام خدا

جناب آقای دکترخسرو فرهادی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی ریاست مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی این دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق و سربلند باشید.

دکترقباد محمدی
سرپرست دانشگاه