دکتر کمال ویسی به عنوان " مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوانرود" منصوب شد/ تقدیر از دکتر مولود حسینی

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر کمال ویسی به عنوان " مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوانرود" منصوب شد.

دکتر ویسی متولد 1354 و دکترای بیوتکنولوژی پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال 1394 می باشد.

این استادیار دانشگاه که از سال1397به عنوان عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فعالیت خود را اغاز نموده است ، از  سال 1394 تا 1397 نیز بعنوان عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مشغول به فعالیت بوده است.

از دیگر فعالیت های وی میتوان به کارشناس بین الملل وزارت بهداشت و نماینده امور بین الملل دانشگاه شهید بهشتی در سازمان نظام پزشکی کشور اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر مولود حسینی عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

به نام خدا

جناب آقای دکتر مولود حسینی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت شبکه بهداشت ودرمان شهرستان جوانرود با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکترقباد محمدی

سرپرست دانشگاه