کیومرث حیدری به عنوان مدیر مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) منصوب شد/ تقدیر از محمود کاظمی

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کیومرث حیدری به عنوان مدیر مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) منصوب شد.

کیومرث حیدری متولد ۱۳۵۵ و کارشناس ارشد مدیریت تحول است و از سوابق اجرایی وی می توان به  رئیس امور اداری و جانشین معاونت توسعه مجتمع امام رضا(ع) ، مدیر بیمارستان امام خمینی( ره ) اسلام آباد غرب ، مدیر بیمارستان گلستان در اوج پاندمی کرونا و مدیر امور عمومی فوریت های پزشکی اشاره کرد.

وی در حال حاضر به عنوان سرپرست مدیریت مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) فعالیت می کند .

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را محمود کاظمی عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

به نام خدا

جناب آقای محمود کاظمی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)  این دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق و سربلند باشید.

دکترقباد محمدی
سرپرست دانشگاه