هم اندیشی در مسیر پیشرفت/نشست هم اندیشی مدیر و کارکنان هسته گزینش با سرپرست دانشگاه

نشست هم اندیشی مدیر و کارکنان هسته گزینش با سرپرست دانشگاه  عصر امروز چهارشنبه یازدهم خردادماه در هسته گزینش صورت گرفت.

وی اظهار داشت:گزینش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جزو بهترین گزینش های دانشگاه‌های کشور است که دارای نیروهایی با تجربه و دلسوز ، هم برای دانشگاه و هم همکاران است.

دکتر محمدی با بیان اینکه کار شما حساسیت و اهمیت زیادی دارد گفت: قضاوت کردن در مورد انسان ها از جمله سخت ترین و پیجیده ترین امور است و جز با توکل بر خدا نمی توان به نتیجه درستی در این داوری رسید.

وی بیان کرد: ورود نیروی ناکارآمد، به سیستم آسیب می زند و نیروی شایسته ای که نتواند وارد مجموعه شود به ضرر دانشگاه است و این موضوع دشوار و حساس است.

گفتنی است  در این نشست پس از گزارش فعالیتهای این مرکز توسط مدیر هسته گزینش و طرح مسایل و نیازمندی ها ، سرپرست و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و رییس دفتر ریاست از بخش های مختلف هسته گزینش بازدید کردند.

🆔@k_health