رسم قدردانی ؛ قدردانی مدافعان مرز از مدافعان سلامت

سردار سرتیپ دوم ستاد دکتر کیاست سپهری فرماندهی مرزبانی استان کرمانشاه و جمعی از فرماندهان و مسوولان مربوطه با حضور در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دیدار با سرپرست دانشگاه از مدافعان سلامت قدردانی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سردار سپهری فرمانده مرزبانی استان گفت: تعامل ما با مجموعه خدوم علوم پزشکی همواره در جریان بوده است و انتظار ما تقویت این تعاملات در جهت خدمت است.

وی اظهار داشت: ما در مرزبانی در بحران کرونا خدمات خوبی به جامعه هدف داشتیم و همکاران شما کمک شایانی در خصوص تجهیزات و امکانات پیشگیری از کرونا به ما داشتند.

سردار سپهری گفت: مسئولیت شما در حوزه سلامت خطیر و گسترده است که برای مجموعه از خداوند بزرگ موفقیت طلب می کنیم.

وی اظهار داشت: در ایام اربعین نیاز به همکاری های لازم برای خدمت بهتر به زائرین است و همه باید میزبان شایسته ای برای آنان باشیم.

گفتنی است در این نشست مسایل مختلف مربوط به مسایل سلامت در مرزها و رویداد پرشکوه راهپیمایی اربعین مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

🆔️@k_health