دکتر پرستو عباسپور به عنوان سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه منصوب شد/ تقدیر از سعید کریمی خو

طی حکمی از سوی دکتر محمدرضا غلامی معاون فرهنگی ؛ دانشجویی دانشگاه دکتر پرستو عباسپور به عنوان سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه منصوب شد.

دکتر عباسپور فارغ التحصیل دکتری روانشناسی در سال 1395 که می توان از سوابق کاری وی به کارشناس مسئول واحد بهداشت روان شهرستان کنگاور از سال ۸۲تا ۸۴ ، رییس شورای منطقه ای خدمات یاورانه دانشگاههای غرب کشور از سال ۸۸تاکنون ، مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان و خانواده از سال ۹۶ تاکنون و رییس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان از سال ۸۶ تاکنون اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را سعید کریمی خو عهده دار بوده است که دکتر غلامی معاون فرهنگی؛ دانشجویی دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای سعید کریمی خو

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی سرپرستی مدیریت امور دانشجویی این دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق و سربلند باشید.

دکترمحمدرضا غلامی
معاون فرهنگی ،دانشجویی دانشگاه