پایان اجرای نوبت دوم طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال کودکان زیر پنج سال در مناطق صعب العبور استان

مدیر گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه گفت: نوبت دوم طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال کودکان زیر پنج سال در مناطق صعب العبور استان همزمان با سایر استان های غیر گرمسیری سراسر کشور در تاریخ ۲۱ لغایت ۲۳خرداد ماه امسال اجرا  شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مهندس کیوان خاصی گفت: این عملیات با مشارکت ۷۳ تیم مجرب از پرسنل بهداشتی در کانون های پرخطر استان شامل مناطق مرزی ،عشایر کوچ‌رو و روستاهای صعب العبور فاقد خانه بهداشت به صورت خانه به خانه انجام شد.

وی اظهار داشت:در مرحله دوم طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال کودکان زیر پنج سال تعداد۲۷۱۶ خانوار در مناطق صعب العبور استان با جمعیت بالغ بر ۷۸۲۳ نفر بررسی و تعداد ۹۶۶ کودک زیر ۵ سال که نوبت اول واکسن را دریافت کرده اند، واکسینه شدند.

شایان ذکر است نوبت اول ایمن سازی در مناطق مذکور درتاریخ ۱۷ لغایت ۱۹اردیبهشت ماه سال جاری اجرا گردید.

🆔️@k_health