بازدید دکتر نسرین بیات رییس گروه بیماری های غیر واگیر وزارت بهداشت از مجتمع بیمارستانی امام رضا ( ع)

دکتر نسرین بیات رییس گروه بیماری های غیر واگیر وزارت بهداشت از مجتمع بیمارستاتی امام رضا ( ع) بازدید کرد و دراین دیدار ضمن بازدید از مرکز درحال ساخت جامع سرطان و بخش رادیو تراپی بیمارستان امام رضا ( ع)  و بخش شیمی درمانی کلینیک بوستان، مشکلات وچالشها ی این بخشها مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت.

دکتر پیام محمدی رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) با بیان اینکه تجمیع خدمات مورد نیاز بیماران سرطانی دریک مرکز جهت افزایش کیفیت خدمات ارائه شده به این بیماران بسیار ضروری است گفت: مجتمع بیمارستانی امام رضا( ع) با یک دستگاه رادیوتراپی شتاب دهنده خطی به بیماران استان و استانهای همجوار خدمت رسانی می کند و این مسئله منجر می شود  مردم در نوبتهای طولانی مدت در انتظار  انجام مراحل درمان باشند.

وی اظهار داشت: امیدوارم با راه اندازی مرکز جامع سرطان بتوانیم مشکلات بیماران سرطانی را حل کرده و باری را از روی دوش این بیماران وخانواده هایشان برداریم‌.

گفتنی است دکتر شیرزادیان مسئول نظارت بر تجهیزات پزشکی دانشگاه و مهندس احمدی مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه ایشان را در این بازدید همراهی نمودند.