همایش جامعه ایمن اورامانات در پاوه برگزار شد

همایش جامعه ایمن اورامانات صبح امروز با حضور مسئولین استانی و چهار شهرستان پاوه،‌ جوانرود، روانسر و ثلاث باباجانی در محل سالن جلسات فرمانداری پاوه برگزار شد.

دکتر شاه آبادی معاون فنی معاونت بهداشتی گفت: سومین عامل مرگ و میر در کشور حوادث ترافیکی است و متاسفانه بیشترین موارد فوتی و جرحی نیز در حوادث ترافیکی مربوط به جمعیت ۲۰ تا ۵۹ سال به عنوان جمعیت مولد کشور می باشد و این خود اهمیت برنامه ریزی برای کاهش حوادث را بیان می کند.

همچنین دکتر سلیمی مدیر شبکه بهداشت و درمان پاوه نیز گفت: متاسفانه در سال ۱۴۰۰ و به ویژه در سه ماهه اول سال جاری شاهد افزایش چشمگیری در حوادث و سوانح و موارد فوتی ناشی از آنها در شهرستان بوده ایم و این خود ضرورت برنامه ریزی در این حوزه را بیش از پیش نشان می دهد.

در ادامه مهندس بیات مسئول جامعه ایمن معاونت بهداشتی نیز گفت:هدف از مدل جامعه ایمن ایجاد الگویی با هدف پیشگیری و کاهش حوادث با همکاری جوامع محلی و هماهنگی بین بخشی است‌ و مثلث فرهنگ سازی، حمایت سیاسی و مدیریت اثر بخش، مثلث اصلاح نظام سلامت می باشد.

🆔@k_health