درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در آزمونهای علوم پایه پزشکی و پیش کارورزی

مدیر کل آموزش دانشگاه از کسب رتبه 2.5 درصد برتر آزمونهای علوم پایه پزشکی و پیش کارورزی اسفند 1400 توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر بهزاد مهکی با اعلام اینکه در آزمون پیش کارورزی 3 نفر از دانشجویان رشته پزشکی موفق به کسب رتبه 2.5 درصد برتر شدند گفت: در این آزمون ستاره سلطانی موفق به کسب رتبه 2 کشوری ، زهرا حقیقی رتبه 7 کشوری و رامین شکری رتبه 8 کشوری شدند.

وی با بیان اینکه در آزمون علوم پایه پزشکی نیز 3 نفر دیگر از دانشجویان رشته پزشکی ما موفق به کسب رتبه 2.5 درصد برتر شده اند گفت: در این آزمون محمدرضا دهقانی بهادر و جمیله امیری به تفکیک موفق به کسب رتبه 17 کشوری شدند و رضا مظفری نیز توانست رتبه 19 کشوری را به خود اختصاص دهد.

دکتر مهکی ضمن تبریک و توفیق روز افزون به دانشجویان توانمند دانشگاه این موفقیت را به خانواده علوم پزشکی کرمانشاه تبریک گفت.

۳۱ خرداد ۱۴۰۱ ۱۵:۴۲