طرح ملی حفظ قرآن کریم ویژه دانشگاهیان کشور برگزار می شود

بسمه تعالی

طرح نهضت ملی حفظ قرآن کریم دانشگاهیان ، همانطور که از نامش پیداست طرحی است برای حفظ قرآن خانواده ی دانشگاهیان اعم از دانشجو،اساتید و کارمندان و خانواده ی ایشان که افراد به راحتی با ارسال عدد1 به سامانه 3000886 ودریافت لینک مربوطه می توانند نسبت به ثبت نام در طرح اقدام نمایند.

هر دانشگاه کالس های مجزایی برای اساتید،کارکنان و دانشجویان برگزار می کند و بسته به شرایط ممکن است کالس ها به صورت حضوری ویا مجازی وهمچنین ترکیبی برگزار شود.پس از برگزاری کالس های آموزش حفظ قرآن کریم آزمونی به جهت تعیین سطح برگزار می شود.

افرادی که موفق به حفظ 10 ،20 یا 30 جزء قرآن کریم شوند می توانند با شرکت در آزمونهای تعریف شده از طرف سازمان اوقاف و سازمان دارالقرآن الکریم کشور از امتیازات در نظر گرفته شده برای این عزیزان استفاده نمایند. برخی از امتیازات حفاظ به شرح زیر می باشد:

استفاده از تحصیل رایگان در دانشگاه های دولتی و غیر دولتی

اخذ مدرک کارشناسی یا ارشد در رشته های علوم قرآنی بدون تحصیل در دانشگاه

برای اطلاعات بیشتر و مشاهده پوستر به آدرس زیر مراجعه کنید:

جدول میزان حفظ هفتگی

طرح حفظ قرآن