تقدیر متولیان سلامت از منادیان عدالت و امنیت

به مناسبت هفته قوه قضاییه سرپرست و هیات رییسه دانشگاه صبح روز یکشنبه با حضور در دادگستری کرمانشاه از منادیان عدالت و امنیت تقدیر کردند.

در این نشست که حجه الاسلام والمسلمین محبی مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه و خانم یزدانی مدیر حقوقی دانشگاه حضور داشتند، با تقدیم لوح از زحمات مدیران دستکاه قضا تقدیر شد.

دکتر محمدی سرپرست دانشگاه گفت: هفته قوه قضاییه را به شما مجریان عدل و عدالت تبریک می گویم و یاد و خاطره شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران با وفایش را گرامی می داریم.

وی اظهار داشت: بدون شک کار شما در برقراری نظم و عدالت و گرفتن حق مظلوم از ظالم بسیار ارزشمند است.

دکتر محمدی گفت: امنیت و آرامش جامعه و اجرای عدالت حاصل زحمات و تلاش شبانه روزی دستگاه قضا است.

همچنین حجت الاسلام محبی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گفت: کار در قوه قضاییه بسیار سخت و حساس است و همین که قضات با حساسیت و نهایت دقت در تلاشند تا در اجرای حکم خطای سهوی از آنان سر نزند نشان دهنده سختی کار است، امیدوارم این سختی راحتی آنان را در آخرت به دنبال داشته باشد.