دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یکی از دانشگاههای سالم در امور فرهنگی است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در جلسه پایش معاونت فرهنگی دانشجویی گفت: کار فرهنگی یک کار طاقت فرسا ، سخت و  در بسیاری موارد پرتنش می باشد ، اما این سختی باعث نشده که کوتاهی در انجام کارها صورت پذیرد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حجه الاسلام محبی گفت: خوشبختانه روز به روز شاهد پیشرفت امورفرهنگی در دانشگاه هستیم . از زحمات تک تک بزرگوارانی که در معاونت فرهنگی دانشجویی تلاش می کنند قدردانی می نمایم.

وی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یکی از دانشگاههای سالم در امور فرهنگی است و به طور حتم می توان گفت این دانشگاه از دانشگاههای بی حاشیه در این زمینه است.

به گفته وی آنچه حساسیت کار معاونت فرهنگی دانشجویی را بیشتر می کند اجرای برنامه های فرهنگی است که می بایست اصولی و با حفظ چهارچوبها انجام شود.

حجه الاسلام محبی گفت: امیدواریم با دید مثبتی که دکتر محمدی به عنوان یک شخصیت فرهنگی به امور فرهنگی دارند مشکلات مالی در معاونت فرهنگی دانشجویی رفع شود و همکاران زحمتکش این مجموعه با انگیزه بیشتری به تلاش خود ادامه دهند.