ارائه خدمات رایگان بیمه سلامت برای زوجهای نابارور و مادران باردار

دکتر قادری مدیر کل بیمه سلامت استان در نشست کمیته بیمه قرارگاه سلامت وجوانی جمعیت  گفت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ، تاکیدات دولت خدمتگذار وقوانین مربوطه درخصوص جوان سازی جمعیت  تاکنون 2 نشست استانی دراین خصوص برگزار شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: درسازمان بیمه سلامت ایران خدمات نازایی و مادران باردار تا پایان شیردهی و فرزندان آنها تا 5 سالگی به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرارمی گیرند.

به گفته او دراستان کرمانشاه بیمه شدگان برای دریافت خدمات نازایی با مراجعه به بیمارستان معتضدی به صورت بیمه ای و مرکز جهاد دانشگاهی به صورت پرداخت اسناد خسارت متفرقه آنان رسیدگی و محاسبه می گردد.

دکتر قادری گفت: بررسی دستورالعملهای مربوطه  در سازمانهای بیمه گر، رفع مشکلات احتمالی وارائه پیشنهادات میبایست در اولویت قرار بگیرد.

وی اظهار داشت: دراداره کل بیمه سلامت استان کرمانشاه تاکنون 609 میلیون تومان بابت 243 پرونده خدمات نازایی پرداخت شده است.

🆔️@K_Health