کلینیک ویژه شماره دو دانشکده دندانپزشکی افتتاح شد / خدمات دندانپزشکی با تعرفه دولتی

این کلینیک ظهر امروز با حضور سرپرست و معاونین درمان و آموزشی  دانشگاه با بهره گیری از اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی با ۲۴ یونیت و با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال در رشته های جراحی فک و صورت، ترمیمی، درمان، ریشه، پروتزهای دندانی، دندانپزشکی، کودکان، ارتودنسی، رادیولوژی و بیماریهای دهان، فک و صورت افتتاح و به بهره برداری رسید.

تعرفه دولتی، حضور متخصصین دندانپزشکی و دسترسی آسان بیماران مرکز شهر از مزایای ویژه این کلینیک می‌باشد.

ساعات کار این کلینیک از ساعت ۱۴ الی ۱۹ در دانشکده دندانپزشکی واقع خیابان شریعتی روبروی ادراه پست  می باشد.