بیژن امیری به عنوان سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه منصوب شد/ تقدیر از بابک پاک نیا

طی حکمی از سوی مهندس صادق کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، بیژن امیری به عنوان سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه منصوب شد.

بیژن امیری متولد ۱۳۵۳ و فوق لیسانس مهندسی نرم افزار است که ۱۵ سال سابقه مسئولیت IT بیمارستان امام خمینی (ره) را دارد و در حوزه برنامه نویسی و تحلیلگر سیستم های درمانی ، بیمارستانی،اداری و مالی نیز فعالیت می کند.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را بابک پاک نیا عهده دار بوده است که مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای بابک پاک نیا

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی سرپرستی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات این دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق و سربلند باشید.

صادق کریمی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه