کیومرث فیض بشی پور به عنوان "مدیر بیمارستان گلستان" منصوب شد/ تقدیر از کیومرث حیدری

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کیومرث فیض بشی پور به عنوان "مدیر بیمارستان گلستان "منصوب شد.

کیومرث بشی پور متولد 1346 در کرمانشاه و لیسانس پرستاری می باشد که از سوابق کاری وی می توان به مدیر بیمارستان معاون صحنه ، سوپروایزر آموزشی و بالینی بیمارستان آیت ا... طالقانی، مدیر و مترون بیمارستان شهید فهمیده و اولین مدیر بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی اشاره کرد.

رئیس اداری مالی معاونت غذا و دارو ، مدیر پروژه ساختمان جدید معاونت غذا و دارو و رئیس تربیت بدنی دانشگاه از  سوابق اخیر وی می باشد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را کیومرث حیدری عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای کیومرث حیدری

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت بیمارستان گلستان با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی

سرپرست دانشگاه