آغاز دوره های آموزشی توانمند سازی پرسنل دانشگاه

مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان و خانواده گفت: به منظور ایجاد وحدت رویه برنامه های آموزشی کارگروه توانمندسازی آموزش پرسنل دانشگاه توسط دفتر امور بانوان و اعضای شواری فرهنگی (بسیج جامعه پزشکی، دفتر نهاد رهبری، مدیریت فرهنگی) تشکیل شده است و مقرر است در این کارگروه آموزش های ویژه پرسنل در ابعاد مختلف معنوی و مذهبی، اجتماعی، خانوادگی، خود مراقبتی و.... ارائه برنامه ریزی شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر عباسپور گفت: آموزش و توانمندسازی کارکنان یک سیستم علاوه بر آنکه می‌تواند نقش بسیار مهمی در ارتقاء سطح دانش و آگاهی آنان داشته باشد، ارتقاء کیفیت فعالیت ها و وظایف اداری را نیز در پی خواهد داشت .

وی اظهار داشت:افزایش آگاهی و اطلاعات از شاخصه های رشد فردی است و لازم است تمام پرسنل دانشگاه به منظور دستیابی به این امر در راستای ارتقا سطح دانشی خود در زمینه های مختلف تلاش کنند.

به گفته وی در اولین دوره این‌ آموزش ها که با محوریت و هماهنگی واحد بانوان بسیج جامعه پزشکی  با موضوع «نقش زنان در ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی» برگزار گردید ۸۸ نفر از پرسنل دانشگاه حضور داشتند.

گفتنی است دکتر کهریزی عضو هیأت علمی گروه معارف تدریس این موضوع آموزشی را بر عهده داشت.

🆔@k_health