دکتر هوشنگ بهاری به عنوان " سرپرست دبیرخانه هیأت امناء دانشگاه" منصوب شد/ تقدیر از دکتر فرشید رئیسی

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه دکتر هوشنگ بهاری به عنوان " سرپرست دبیرخانه هیأت امناء دانشگاه" منصوب شد.

دکتر بهاری پزشک عمومی و متولد 1347 در شهرستان سرپل ذهاب است که فعالیت هایی چون پزشک مسئول در مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی ، رییس بیمارستان شهدای سرپل ذهاب ، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب ، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه و مسئول کلینیک های ویژه مستقل دانشگاه از جمله سوابق کاری وی می باشد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر فرشید رئیسی عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

به نام خدا

جناب آقای دکتر فرشید رئیسی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی ریاست دبیرخانه هیأت امناء این دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی

سرپرست دانشگاه