دکتر محمدی: مردم برای نوشتن دارو به پزشک اصرار نکنند

سرپرست دانشگاه در جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو گفت: با حفظ احترام‌ به پزشکان استان که همواره دغدغه حفظ سلامتی مردم را دارند ، کار اصلی کمیته تجویز و تجویز و مصرف منطقی دارو ارزیابی تجویز داروها در نسخ پزشکان است .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر محمدی اظهار داشت: با این روش مصرف داروهای مختلف در استان مورد بررسی قرار می گیرد و با کار کارشناسی از هدر رفت دارو جلوگیری می شود.

وی افزود: برخی از مردم خودشان به تجویز زیاد دارو اصرار دارند که این موضوع باید فرهنگسازی شود و نگرش مردم دراین زمینه تغییر یابد.

دکتر محمدی پایش مستمر ، برگزاری کارگاههای متنوع مصرف منطقی آنتی بیوتیک ، برنامه ریزی جهت عفونتهای شایع در فصول مختلف سال و اطلاع رسانی به پزشکان را از دیگر اقدامات ضروری دانست.

گفتنی است دراین نشست همچنین شاخصهای تجویز منطقی دارو با حضور اعضای کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو مورد بحث و بررسی قرار گرفت و پیشنهادات لازم ازسوی اعضای کمیته مطرح گردید.

✔ سه شنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۱
🆔️@k_health