شهرستان کنگاور میزبان هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی

دکتر محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی روز پنجشنبه در بدو ورود به شهرستان کنگاور به همراه دکتر رضایی نماینده مردم شرق استان در مجلس شورای اسلامی از بیمارستان شهید چمران این شهرستان بازدید کرد.

دکتر محمدی در این بازدید ضمن دیدار و گفتگو با پرسنل به دغدغه های آنان در حوزه های مختلف پاسخ داد و از نزدیک روند ارائه خدمات در این بیمارستان را ارزیابی کرد.
وی همچنین از بخش های بستری، تشخیصی، خدماتی و اداری بیمارستان شهید چمران نیز بازدید و کرد.

گفتنی است سرپرست و جمعی از اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی و نماینده شرق استان در بازدید از بیمارستان شهید چمران شهرستان کنگاور ضمن عیادت و گفتگو با بیماران بستری و همراهان آنان، روند درمان و میزان رضایت‌مندی مراجعین از خدمات ارائه شده در این مرکز را بررسی نمودند.