دکتر سارا حجتی تبار به عنوان رئیس بیمارستان فارابی منصوب شد/ تقدیر از دکتر پیام محمدی

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر سارا حجتی تبار به عنوان رئیس بیمارستان فارابی منصوب شد.

دکتر سارا حجتی تبار، فارغ التحصیل مقطع فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان در سال ۱۳۹۹ با رتبه اول بورد فوق تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد که دوره تخصص روانپزشکی  و پزشکی عمومی خود را به ترتیب طی سال های 1394 و 1387 در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گذرانیده است و از بهمن ماه ۱۳۹۹به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مشغول به فعالیت می باشد

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر پیام محمدی عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکتر پیام محمدی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی ریاست مرکز آموزشی درمانی فارابی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی

سرپرست دانشگاه