میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مستقر است

مهدی محمدی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گفت: همزمان با سفر استانی رئیس جمهور به استان کرمانشاه، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جنب بیمارستان امام علی (ع) مستقر شده است.

وی اظهار داشت: دکتر عباس شیراوژن نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز چهارشنبه، در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه حاضر شده و به پرسش‌های مردم در حوزه سلامت پاسخ می‌دهد.

به گفته وی عموم مردم می توانند جهت طرح درخواست و مطالبات خود در حوزه سلامت، در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۲۲ و ۲۳ تیرماه از ساعت ۸ الی ۱۸ به ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جنب بیمارستان امام علی (ع) مراجعه و با نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت‌وگو کنند.

وی همچنین افزود: دکتر بهرام عین‌الهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همزمان با سفر رئیس جمهور به عنوان نماینده ویژه ایشان به شهرستان‌های صحنه و کنگاور سفر کرده، ضمن دیدار با مردم در نشست شورای اداری شرکت خواهد کرد.
رسانه جدید

🔘 @K_Health