حامد بهرامیان به عنوان " مدیر روابط عمومی دانشگاه " منصوب شد/ تقدیر از مهدی محمدی

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه حامد بهرامیان به عنوان " مدیر روابط عمومی دانشگاه " منصوب شد.

بهرامیان دارای کارشناس ارشد روانشناسی بالینی می باشد که از سوابق اجرایی وی می توان به  مدیر روابط عمومی سازمان بسیج جامعه پزشکی استان ، مدیر امداد و درمان سازمان بسیج جامعه پزشکی استان و مسئول امور اداری کلینیک شهید دکتر محمدرضا فتاحی اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را مهدی محمدی عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای مهدی محمدی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت روابط عمومی دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکترقباد محمدی
سرپرست دانشگاه