برنامه های ویژه ی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ماه محرم اعلام شد / تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی

نشست شورای فرهنگی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و اعضای این شورا ، با محوریت برگزاری مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان برگزار گردید.

در این نشست بر بهره بردن از مجالس سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به ویژه  روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی با رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید شد.

برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم شامل زیارت عاشورا، مداحی ، سخنرانی مذهبی و محافل انس با قرآن کریم ارائه خدمات بهداشتی و پزشکی رایگان در قالب فعالیت های جهادی از مهمترین برنامه های دانشگاه در این ایام خواهد بود.

همچنین تهیه محتوای مناسب در فضای مجازی، برگزاری برنامه های متناسب با دهه احیای امر به معروف و نهی از منکر شامل کارگاه آموزشی ،نمایشگاه علمی و پوستر،نشست های تخصصی و مسابقه های فرهنگی و هنری، اعزام همکاران برای شرکت در پویش نذر خون از دیگر برنامه های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ماه محرم است.