پیام تسلیت دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم

دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پیامی فرا رسیدن ماه محرم را تسلیت گفت ؛ متن پیام در ذیل می آید

«بسم الله الرحمن الرحیم»

السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الارْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ

محرم، یاد آور بزرگترین حماسه ظلم ستیزی و آزادگی در تاریخ بشری است ، محرم ماه بیداری و ماه دلدادگی به معشوق است. ماه عزای حسینی و ماهی که باید از آن درسهای زندگی را آموخت و واقعیت اسلام را دریافت.

حماسه عاشورا بزرگترین حماسه تاریخ است که بر پایه ایمان به خدا، عدالت و آزادی رقم خورد و آنچنان فراگیر شد که جهانیان به نهضت و قیام امام حسین (ع) سر تعظیم فرود آوردند.

اگر چه قرن ها از حادثه کربلا می گذرد اما دل ها هم چنان با نام و یاد امام حسین (ع ) و گریه بر مصیبتهای عاشورا زنده می شود.

امسال  در شرایطی وارد ماه محرم می شویم که با موج هفتم کرونا در کشور روبرو هستیم ، لذا از مردم فهیم کرمانشاه انتظار می رود که با رعایت پروتکلهای بهداشتی در مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان ، فرزندان خود را در سنگر مبارزه با این بیماری منحوس یاری نمایند.

اینجانب ضمن تسلیت فرا رسیدن ماه محرم و ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین( ع) و هفتاد و دو تن از یاران با وفای ایشان ، از پروردگار متعال می خواهم ما را در زمره رهروان راستین آن امام بزرگوار قرار دهد.

دکتر قباد محمدی

🆔️@k_health