دانشگاه در مسیر توسعه؛/ راه اندازی رشته دکتری تخصصی Ph.D پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

معاون آموزشی دانشگاه از راه اندازی رشته دکتری تخصصی Ph.D پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر وزیری اظهار داشت: به استناد رای صادره در دویست و هشتاد و هفتمین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم‌ پزشکی کشور که در تاریخ 1401/04/12 برگزار شد با راه اندازی رشته پرستاری در مقطع دکتری تخصصی Ph.D با ظرفیت پذیرش 3 دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مهرماه سال جاری موافقت بعمل آمد.

دکتر وزیری این موفقیت و ارتقاء دانشکده پرستاری و مامایی را به اعضای هیئت علمی آن دانشکده و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تبریک گفت.