یازدهمین همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در کرمانشاه برگزار شد

سرپرست دانشگاه و دانشگاهیان در این همایش حضور پررنگ و مثمری داشتند.

با حضور جمع کثیری از علاقه مندان/

یازدهمین همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در کرمانشاه برگزار شد
سرپرست دانشگاه و دانشگاهیان در این همایش حضور پررنگ و مثمری داشتند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در این پیاده روی که ساعت 7:30 دقیقه صبح و از بوستان شاهد کرمانشاه آغاز و تا میدان کوهنورد طاقبستان این شهر ادامه یافت، بیش از هر چیز دیگری حضور پر رنگ تمام رده ها و گروه های سنی در آن خودنمایی می کرد.
در حالی قرار بود، این همایش از ساعت 7:30 دقیقه آغاز شود بسیاری از خانواده ها در ساعت ابتدایی صبح خود را به محل آغاز پیاده روی رسانده بودند تا روز بسیار خوبی را همراه با خانواده و همشهریان خود آغاز کنند.
در این همایش در حالی که در مرحله اول 300 هزار برگه مربوط به قرعه کشی و ثبت نام چاپ شده بود، به خاطر استقبال بسیار خوب مردم این برگه ها روز چهارشنبه به پایان رسید و به همین دلیل مجبور به چاپ مجدد 50 هزار برگه دیگر شدیم.
همچنین در هر برگزاری همایش پیاده روی شاهد حضور چشمگیر مردمی هستیم که به همراه خانواده و یا دوستان خود در این همایشها شرکت می کنند.
گفتنیست دکتر محمدرضا نیکبخت با حضور در این همایش دوشادوش همشهریان پیاده روی کرده و این حرکات را در راستای آشتی بیشتر مردم با ورزش و افزایش انگیزه آنان موثر دانست.