دکتر عبداله سعادت فر به عنوان " رئیس بیمارستان معتضدی " منصوب شد/ تقدیر از دکتر مژگان رجعتی

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر عبداله سعادت فر به عنوان " رئیس بیمارستان معتضدی " منصوب شد.

دکتر سعادت فر متولد 1365 و دارای دکترای تخصصی اورولوژی (جراحی کلیه و مجاری ادراری) از دانشگاه علوم پزشکی شیراز است که دوره دکترای عمومی خود را نیز در سال 1392 در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به پایان رسانیده است.

وی که طی سال های ۱۳۹۸ الی ۱۳۹۹  عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بوده است و  سابقه فعالیت در درمان ناباروری و جراحی های تخصصی در بیمارستان معتضدی را طی این سالها دارد.

از دیگر فعالیت های وی می توان به ویزیت در  کلینیک های مهدیه ، بوستان و شهید دکتر محمدرضا فتاحی اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر مژگان رجعتی عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

به نام خدا

سرکار خانم دکتر مژگان رجعتی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی ریاست بیمارستان معتضدی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکترقباد محمدی

رئیس دانشگاه