پیام تسلیت معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه  با صدور پیامی فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی را تسلیت گفت.

🚩 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
🚩 سلام بر حسین و بر على ‌بن‌الحسین و بر فرزندان حسین و بر اصحاب و یاران حسین

▪️تاسوعا و عاشورای حسینی یک بار دیگر از راه رسید. کمترین چیزی که می‌توان از واقعه‌ی کربلا درک کرد، پافشاری و ایستادگی در برابر ظلم است.

▪️مکتب عاشورا نمادی از رویارویی حق علیه باطل است که برای همه طول تاریخ احیاگر امر به معروف و نهی از منکر شد.

▪️رویداد عاشورا یک واقعه ساده نیست بلکه یک مکتب، یک دانشگاه و یک کارگاه انسان‌سازی است که تا ابد در تاریخ جهان ماندگار شد.

▪️امروزه جوانان ما باید مسیر زندگی امام حسین (ع) را سر لوحه‌ی زندگی خود قرار دهند و یاد بگیرند که همچون سلیمانی‌ها باید برای یک هدف درست تا پای جان ایستادگی کرد و تسلیم شمرهای زمانه نشد.

▪️ایـنجانب فرارسیدن ایّام تاسوعا و عاشورای حسینی را به تمامی مسلمانان و عاشقان اهل بیت(ع)، به ویژه همکاران و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و کادر خدوم و زحمت‌کش درمان، تسلیت عرض می‌نمایم.

▪️امید است که امسال نیز، در کنار رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی و کمک به کادرِ درمان، عزاداری همه عاشقان حضرت ثارالله(ع) در این روزهای پرسوز و ماتم، مقبول درگاه حضرت احدیت واقع شود.

دکتر محمدرضا غلامی
              معاون فرهنگی، دانشجویی