فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله ای واگذاری بخشی ازامور تهیه،پخت وتوزیع غذای پرسنل وبیماران بیمارستان حضرت ابوالفضل العباس(ع) شهرستان قصرشیرین درسال1401

شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قصرشیرین درنظرداردمناقصه عمومی یک مرحله ای واگذاری اموربخشی ازامور تهیه،پخت وتوزیع غذای پرسنل وبیماران بیمارستان حضرت ابوالفضل العباس(ع) خود راباشماره ثبت          2001000262000078 از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت برگزار نماید.کلیه مراحل برگزاری مناقصه ازدریافت اسنادمناقصه تاارائه پیشنهاد مناقصه گران وبازگشایی پاکت ها ازطریق درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت(ستاد)به آدرسHYPERLINK"http"//www.setadiran.ir  انجام خواهد شد ولازم است مناقصه گران در صورت عدم عضویت قبلی مراحل ثبت نام در سایت مذکور ودریافت گواهی امضای الکترونیکی را جهت شرکت در مناقصه محقق سازند.تاریخ انتشار مناقصه در سامانه روزسه شنبه به تاریخ 25/5/1401 ساعت.30/11  صبح می باشد.

1-مهلت زمانی دریافت اسناد مناقصه از سایت: ساعت    19روزدو شنبه  تاریخ 31/45/1401  می باشد.

2-مهلت زمانی ارائه پیشنهاد : ساعت    15روزشنبه    تاریخ 12/6/1401    می باشد.

3-زمان بازگشایی پاکت ها : ساعت  9  صبح روزیکشنبه    به تاریخ 13/6/1401    می باشد.

4-اطلاعات تماس با دستگاه مناقصه گزار جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اسناد مناقصه : کرمانشاه-قصر شیرین- شبکه بهداشت ودرمان -بلوار راه کربلا(تلفن   )

5-سپرده شرکت در مناقصه  400/677/720/1  (یک میلیاردو هفتصدوبیست میلیون و ششصدو هفتاد و هفت هزار و چهارصد  ریال) بصورت ضمانتنامه معتبر بانکی بدون قید وشرط ویا واریز نقدی وجه مذکور به حساب شماره        0104176940001     بانک صادرات شعبه      راه کربلا قصرشیرین بنام شبکه بهداشت ودرمان قصرشیرین می باشد...

6-محل تحویل پاکت (الف) کرمانشاه،بلوارشهید بهشتی،ساختمان مرکزی،طبقه سوم،دبیرخانه محرمانه می باشد.

7-محل بازگشایی پیشنهادات واصله در محل کرمانشاه،بلوار شهید بهشتی،ساختمان شماره یک دانشگاه علوم پزشکی، طبقه اول، دفتر مدیریت پشتیبانی وامور رفاهی می باشد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه