کلینیک دندانپزشکی خیرساز شهرستان ثلاث باباجانی افتتاح شد

در اولین رور از هفته دولت، کلینیک دندانپزشکی شهرستان ثلاث باباجانی که با همت والا و مشارکت خیرین گرانقدر انجمن رایولوژی ایران و کرمانشاه و دانشگاه  احداث گردیده با حضور دکتر مهربخش نماینده انجمن رادیولوژی ایران و کرمانشاه.جمعی از مسئولین شهرستان و نمایندگان مدیریت سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

در این مراسم، نشان نیکوکاری و لوح تقدیر از طرف وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه به نماینده خیرین گرانقدر انجمن رادیولوژی ایران و کرمانشاه  اهدا گردید.

شایان ذکر است کلینیک مذکور دارای دو واحد دندانپزشکی و رادیولوژی دندان و دو واحد پانسیون پزشک بوده و در دو طبقه با زیربنا ۲۱۰ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۳۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال احداث و تجهیز گردید که از این مبلغ چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل مشارکت خیرین و ۲۸ میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات عمرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تامین گردیده است.