پیام تبریک دکتر قلعه سفیدی مدیر سازمانهای مردم نهاد وخیرین سلامت دانشگاه به مناسبت روز جهانی خیریه

پنجم سپتامبر(چهاردهم شهریور ماه) روز جهانی "خیریه" نامگذاری شده است تا جهانیان با به رسمیت شناختن نقش نیکوکاری در فرو نشاندن بحران ها و رنج  وآلام نیازمندان گامهای موثری بردارند.

این روز بیانگر جایگاه ویژه نیکوکاران در کاهش آلام نیازمندان، کم کردن فاصله ها و زدودن فقر، گرسنگی،بیماری و ...در اقصی نقاط کره خاکی است.

چهاردهم شهریور ماه بهانه ای است برای تجدید پیمان با همه فعالان اجتماعی در سازمان های خیریه که بازوی توانمند دولت و مردم می باشند و با هم در مسیر ساختن جهانی بهتر برای همه انسان ها تلاش می کنند، نام آورانی که راه سعادت را نیک آموخته و آن را در حمایت عمومی از دیگران و افزایش مسئولیت اجتماعی جستجو می کنند.

حوزه سازمانهای مردم نهاد وخیرین سلامت دانشگاه ضمن تبریک این روز ماندگار از همه خیرین و تشکل های مردمی که همواره در امر خدمت رسانی پیشگام بوده و سعادت و لذت کمک به همنوعان را تجربه کرده اند، تقدیر و تشکر نموده و سلامتی و توفیق روزافزون همگان را از درگاه ایزدمنان مسئلت می نماییم.