با شناسایی توانمندیها و نقاط ضعف حوزه تجهیزات پزشکی به سمت ارتقاء مطلوب تر پیش می‌رویم

مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با شناسایی توانمندیها و نقاط ضعف در حوزه تجهیزات پزشکی به سمت ارتقاء و بهبود مطلوب تر پیش می‌رویم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مهندس مزینانی در سی و دومین اجلاس مدیران تجهیزات پزشکی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در هتل پارسیان کرمانشاه گفت: اگر امروز به جایگاه فعلی در حوزه تجهیزات پزشکی رسیدیم، نتیجه تلاش و کوشش همه تلاشگران این عرصه در سراسر کشور می باشد.

وی اظهار داشت: امروز بازدید خوبی از نمایشگاه تجهیزات پزشکی در کرمانشاه داشتیم و به لحاظ تولید داخلی و دانش بنیان در حوزه تجهیزات پزشکی در وضعیت مناسبی قرار داریم.

مهندس مزینانی تاکید کرد: اصالت کالا، آمار تولید و تامین تجهیزات پزشکی موضوعاتی هستند که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و طوری حرکت کنیم که تغییرات به آرامی پیش رود و در زمان خودش اتفاق بیفتد.

وی افزود:  آنچه مهم است نظارت مستمر و درست در حوزه تجهیزات پزشکی است، همچنین رفع کمبودها و نواقص باید در اولویت مدیران تجهیزات پزشکی قرار گیرد.