فیلم/ همایش چشم انداز جمعیت و باروری در ایران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه/سخنان دکتر شکیبا در حاشیه این همایش

همایش چشم انداز جمعیت و باروری در ایران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

این همایش با حضور دکتر جباری فاروجی رئیس اداره جوانی جمعیت معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استاندار کرمانشاه، جمعی از مدیران استان، رئیس دانشگاه و جمعی از معاونین و اساتید دانشگاه در سالن آمفی تئاتر مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) آغاز شد.

معاون بهداشتی دانشگاه در حاشیه این همایش گفت: ۱۰/۴۶ درصد کشور ما را جمعیت پیر و سالخورده تشکیل می دهد و اگر تا سال ۱۴۳۰ به همین منوال پیش برویم به ۲۶ درصد می رسد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: جوانی جمعیت برای هر کشوری یک اقتدار است، سرعت کاهش جمعیت در کشور ما بیشتر از دیگر کشورهای منطقه و جهان است.

ویدیو